fredag den 6. marts 2009

Regeringsrokade nu!

Skulle Anders Fogh Rasmussen, trods Tyrkiets indsigelser, faktisk gå hen og blive Natos's næste generalsekretær, eller påtage sig et andet og sjovere embede end hans nuværende, skal der jo en regeringsrokade til. I den sammenhæng må man håbe, at der virkelig sker drastiske ændringer, for rokerer man blot en smule om blandt de tågehoveder, der allerede er sikret en livslang pension (alias ministrene), ser det ikke for sjovt ud. Om Helle kan slå mini-Rasmussen, er et spørgsmål, der i dén grad optager journalister som de er flest - og det vil sige røde - fordi de her øjner mulighed for endelig at få udskiftet den efterhånden slidte borgerlige regering ud med......Ja med hvad? Det beskæmmende er, at der ikke er et seriøst alternativ, med mindre man har lyst til at hygge sig med en Ole Sohn på Finansministerposten, en Søvndal på Socialministerposten(Så kan han rent faktisk besøge de 15 plejehjem, der vist viste sig kun at være 3 i sidste valgkamp)og en Rosenkrantz-Theil på......Tjah, det er vel ligegyldigt, hvad hun måtte blive, kønt bliver det i hvert fald ikke.

Jeg foreslår i stedet en nytænkning af regeringsrokaden, ja, af valg og politik i det hele taget. Hvor Ny (Liberal) Alliance slap, tager folket over. Hvad med, at borgerne opstiller deres egne ønskelister, deres ideal-regering, så at sige, og den med de fleste stemmer får posten?
I så fald ønsker jeg følgende, og min liste er endnu ufuldendt, jeg håber på gode forslag, og ønsker blot at vække til debat, det er jo så moderne:
Statsminister: Bent Falbert - han er kynisk nok, og desuden kan han nedstirre enhver modstander.
Finansminister: Stein Bagger - naturligvis, hvem der havde en finansminister der kunne få 300 millioner Dkk. ud af intet.
Forsvarsminister: Lars Hedegaard - uha da, han er vred....
Minister for Geil: Farshad Kholgi - han er både sej og sjov.
Klimaminister: Pladsen må deles af Lomborg og Svensmark af indlysende grunde.
Landbrugsminister: Naser Khader - med særligt fokus på svin.....
Resten er endnu uigennemtænkt, men mon ikke en del ville stemme på netop denne liste? Man kunne have lov at håbe. Som en lille krølle på halen skal DR naturligvis også have en ny generalsekretær: Jesper Langballe: Så kan de lære det. I tilgift har han oveni købet en journalistisk baggrund.
Maria Sand

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar